| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Šup na bříško

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 26 [Dalších 6 >>]
Káča Skokanová
  • 
25.11.2000 22:52:46
Ahoj Markéto,

chodíme plavat do Juklíku na Luka. Jsme tam moc spokojeni (jak vybavení, tak i instruktorky) a taky je to asi pro nás nejblíže bydlišti.

Adámek je vodní živel, takže problém, že by se bál vody, nebo při hodině plakal, jsme neměli. Ne nadarmo se jmenuje Skokan - ve vodě jeho pohyby nožkama silně připomínají žábu... ;-) Skoro celou dobu ve vodě si žužlá hračky, kouká kolem a je nadmíru spokojen. Minulou hodinu jsem mu na posledních 10 minut hračku vzala a zjistil, že se dá rukama docela slušně cákat na všechno a všechny okolo (hlavně na máminy brýle).
Takže se s Lucinkou do plavání určitě dejte, moc se nám to líbí.

Vodě zdar!
Káča

P.S. Po plavání je unaven tak, že samovolně usíná ještě před tím, než ho dáme do auta. :)
Simona
  • 
24.11.2000 22:47:10
Ahoj, Káčo,

mám holčičku, jen o 5 dní mladší, než je Tvůj Adámek. Přeji Ti, ať Vám dělá tolik radosti, co náš mrňousek nám.
A teď k té matraci. Já jsem si jí koupila také, protože prý je jedna z nejlepších. Samozřejmě už je taky pěkně proleželá, hlavně pod hlavičkou je pěkný důlek. Nevěděla jsem, jestli je to na reklamaci, takže po Tvé zkušenosti to zkusím také a uvidíme ...

Zdraví SIMONA
  • 
24.11.2000 21:46:41
Milá Káčo,
přečetle jsem si Tvoji kapitolu o kojení.Moje první dcera byla stejný nenasyta a já nevydržela a začala jsem s přikrmováním. Do dvou měsíců bylo po kojení. U druhé jsem byla trpělivější a kojila pořád. Bylo to hrozné, Terezka jedla stále a stále. Po hodině, nebo po hodině a půl ve dne i v noci a vcelku málo spala a byla dost plačtivá. Tady musím pochválit svého manžela jirku, který mi moc pomohl. Všem maminkám přeji takového. Ale dost chlubení. Situace se uklidnila asi až v pátém měsíci.Jedla stále dost často,ale mezi kojením už byla klidnější a dala se "zabavit".
Chci Ti jenom říct že se vyplatí to vydržet.Jseš dobrá, držím palec.
A ještě nakonec: pomalu přecházíme na pevnou stravu a kojení je míň /na to jsem se těšila/ a mě to najednou nějak chybí :))).
Ahoj Andrea.
Hanka,bezdětná
  • 
22.11.2000 21:48:00
Super nápad. A jestli se Káča rozhodne pro, doufám, že se tu na stránkách dovíme včas, kdy se reportáž bude vysílat.
Lenka, syn 9 let
  • 
22.11.2000 10:02:42
Milá Kačko,
už dlouhodobě čtu Tvoje příjemné povídání. Váš Adámek je rozkošný chlapeček.
Svého syna jsem kojila dlouho (23 měsíců)na doporučení lékařky, protože se synovi objevil v sedmi měsících atopický ekzém. Osvědčilo se mi popíjení fenyklového čaje, který mimo jiné i podporuje tvorbu mléka a současně jsem si říkala, že možná navíc prospěje i synovi jako prostředek proti nadýmání (pokud je ovšem možný přenos těchto účinků přes mléko).
MONIKA,DCERA 3ROKY
  • 
20.11.2000 7:34:27
U nás to nočné pochodovanie po postielke a nohy trčiace z postielky viedlo k tomu ,že som celú noc naprávala Petru v postielke.Na každé buchotanie postielky som sa budila.Kým dieťa spalo celú noc,ja som naprávala.Náš problém vyriešila až sieťová postielka-ohrádka.Všetci sme sa v noci vyspali,dokonca sme mohli Peťku presťahovať do detskej izby.
  • 
18.11.2000 11:01:28
Vážená paní Skokanová,
ráda bych natočila reportáž o Vás a Vašem e-miminku. Jestli máte zájem, mohla byste se mi prosím, co nejdříve ozvat? Moje tel. číslo: 0602 451 989.
Děkuji. Kristina Janderová
Markéta(3měsíční Lucinka)
  • 
17.11.2000 23:48:23
Ahoj Kačko,ráda si čtu Tvůj deníček a ráda bych věděla,jaké máš zkušenosti s plaváním Adámka.Také bych ráda někam chodila.Mějte se krásně a děkuju.
Eva (Martin 2,5 měsíce)
  • 
17.11.2000 16:51:48
Ahoj Káčo, Tvoje články mě hrozně povzbuzují a strašně se těším až můj Martínek bude tak veliký a šikovný jako Adámek. My zatím slavíme úspěch s občasným úchopem hračky, hlasitým smíchem (nejraději ve 3 ráno) apod. Martínek je přikrmovaný od měsíce, kdyby potřebovala, jak na to máme už dost praxe a známe všechny druhy umělého mléka.
Mějte se krásně a ještě jednou dík.
Eva
Irena, dcera 5 mesicu
  • 
15.11.2000 22:09:31
Ahoj Kaco,
taky se u nas objevil problem s nedostatkem mleka. Resila jsem to vydatnejsi stravou a hlavne zvysenim prijmu tekutin. A pomohlo to.
ika
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 26 [Dalších 6 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.