| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 73 [Dalších 43 >>]
Renáta
  • 
5.10.2006 14:06:59
V prosinci 2004 jsem v Karvinské porodnici přivedla na svět syna Daniela.V porodnici jsem ležela měsíc před plán.termínem a 2 týdny po porodu.Za celou dobu jsem se setkala s profesionálním přístupem lékařu pod vedením prim.Fiali tak i sestřiček.Touto cestou jim chci moc poděkovat a ostatním budoucím maminkam tuto porodnici vřele doporučit.
12.9.2006 10:00:56
13.8.06 jsem porodila syna Lukáška v karvinské porodnici.Chtěla bych poděkovat ochotnému personálu za péči jak o mě tak o miminko.I přes velký frmol byli ochotné a usměvavé.DÍKY.
7.8.2006 17:43:28
Jani, držím pěstičky!!!
PŘEJI BEZPROBLÉMOVÝ POROD A KRÁSNÉ A ZDRAVÉ MIMINKO!

O miminku si pak přijdˇ zdrbnout na karvinskou diskuzi tam je mimísků

Jana-prvorodička
  • 
2.8.2006 17:33:58
Mockrát všem děkuji za radu. V porodnici jsem již evidována a chodila jsem i na předporodní kurzy. Vážně si myslím, že personál je velice ochotný. Byla jsem i na návštěvě porodního oddělení a sálu a byla jsem nadmíru spokojena s chováním personálu. Na všechny otázky mi odpověděli a netvářili se přitom kysele. Za 7 týdnů mám termín, tak pak napíšu jak moc jsem byla spokojená. S pozdravem krásného dne Jana
16.5.2006 21:18:59
Jani, já jen chválím, nemám připomínek, absolutní ochota!!!!
NELLŽU :o)
Přeji hodně štěstí!!!
16.5.2006 20:39:20
ahoj.Já budu rodit v Karviné už druhé dítě v osmém měsíci a ani by mě ve snu nenapadlo,že bych měla jít někam jinam.Perfektní personál.Ochota obětavost....můžu jen doporučit.
Jana, prvorodička
  • 
13.5.2006 20:02:45
Dobrý den maminky. Chtěla jsem se zeptat těch co rodily v Karviné jestli tuto porodnici doporučují. Prosím pravdu. Já jsem prvorodička a rozhoduji se nad Karvinou a Třincem. Mám sice jasno, ale radši si nechám poradit. Je pravda, že prý Karviná nemá takové vybavení jako Třinec, ale je pořád lepší mít skvělý personál než ležet v nejkrásnější nemocnici. V Třinci jsem ležela v září na gynekologickém odd. a mám právě stížnosti. Vím, že to sem nepatří, ale přijela jsem tam jako akutní případ a vyšetřili mě až 3 den! Když mi přišla návštěva, tak mě sestra obvinila, že mi nic není, protože jsem zvládla příjmout návštěvu. Když jsem měla bolesti a spolubydlící strašně chrápala a já zazvonila na sestru kolem pulnoci, tak mě seřvala co v tak křesťanskou hodinu ZASE chci! Chtěla jsem jen prášek na spaní a utlumení bolesti. Ta mi nevyhověla. Jak jsem dorazila domů, okamžitě jsem navštívila svého lékaře v doprovodu mé matky a přítele a nechala sepsat na tuto nemocnici stížnost. Jejich reakci jsem se nedočkala a můj lékař také ne. Takže i já i můj lékař si myslíme, že po takové skušenosti (nejsem jediná pacientka) si nenechám o téhle nemocnici ani zdát. Jen se chci zeptat zda i nemocnice Karviná-Ráj provozuje předporodní kurzy? Jeden je totiž v Třinci a tam mě už nikdo nedostane! Moc děkuji za Vaše odpovědi s pozdravem Jana
27.2.2006 21:30:15
PŘED ZHRUBA ČTRNÁCTI DNY JSEM V TÉTO PORODNICI PŘIVEDLA NA SVĚT SVÉ DRUHÉ DÍTĚ!!!

Byla jsem nadmíru spokojena, hlavně chválím pana primáře Petra Fialu, je to skvělý človíček který se pacientkám věnuje maximálně!!


Porodní asistentky, ochotné a milé, stejně tak sestry na oddělení i dětské sestry!

Vyzkoušela jsem si porod řezem císařským i porod přirozenou cestou, co si budem říkat je to těžká životní zkušenost a já díky skvělému personálu budu mít krásné vzpomínky!!

Doporučuji všem maminkám které váhají,jít či nejít rodit do Karviné, určitě ano!

Tato porodnice za vedení pana Fialy udělala velký pokrok!!!

zdraví manželka hrdého otce viz příspěvek předemnou


IVETA

12.2.2006 23:17:29
Dneska jsem byl u porodu a musim pochvalit primaře Fialu je to skvělý doktor na svém místě.I přes olympiádu nikde nespěchal a přivedl mi na svět krásného syna s přístupem personálu jsem spokojen nadmíru.s pozdravem hrdý Otec.
Miška,Viktorek 05/04
  • 
27.1.2006 2:00:12
Všem nastávajícím maminkám doporučuji karvinskou porodnici. Přístup personálu je velice profesionální a zároveň citlivý. Je možné, že třeba vybavení není na tak vysoké úrovni, jako třeba v Ostravě-Porubě, ale lidský přístup porodních asistentek a lékařů to plně vynahradí. Moc chválím a své druhé dítě budu určitě opět rodit zde.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 73 [Dalších 43 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.