Re: nikde nikdo
Šárko,
Už dlouho jsem se tak nepobavila! Díky. Moje zkušenosti a postřehy: najít kosmetičku vyhovující mé povaze mi trvalo poměrně dlouho. U nás, v malém městečku, to nebylo o penězích, ale o přístupu. Jedna mi neustále vnucovala masku (snad sádrovou!), ve které jsem se dusila, další byla zase příšerně užvaněná, další na odličování používala houbičky, které páchly… Až pře dvěma lety jsem se dostala k milé, pečlivé, příjemné paní. Je to má věková kategorie, hodinová péče včetně líčení mě přijde na 340 – 380 Kč. Když mám náladu, pokecáme si (výhoda malého města – máme společné známé), když ne, mlčíme. Nevím, jestli je její péče k něčemu, ale hezky si tam odpočinu a mám pocit že pro sebe něco dělám. S masáží (zad) jsem měla štěstí, tam jsem se trefila hned na poprvé. Je to moje známá z gymplu a je skvělá! Na co nemám štěstí je kadeřnice. Zatím jsem nenašla jedinou, se kterou bych byla spokojená. Je pravda, že s mými vlasy (málo, jemné) se toho moc neudělá, ale pořád sním o skvělém střihu a hezké barvě. Prý někde v Praze v Riegrově ulici (nebo u Rierových sadů?) je kadeřník, který je paradí a udělá úžasný účes. Tak až naspořím, tak ho zkusím (doufám, že bude pohledný a když nic jinýho tak se aspoň pokochám - pohledem ;-))).
Odpovědět