Re: ..vice fyzicke pozornosti?
Andreo, dekuju za krasnej dlouhatanskej dopis. Musim priznat, ze povahove se v tobe dosti vidim. Nasi jsou stale spolu a maji se radi, ale kdyz jsem byla mala presne nikdy jsem neslysela, ze ja jsem dobra, ze ja jsem hezka, vzdycky to byli vsichni okolo co byli nejlepsi a nejchytrejsi. jedinej plus co mi to prineslo je to, ze jsem se stalo dosti ctizadostivou a za kazdou cenu chci byt nejlepsi a to plati asi i v tom vztahu, byt pro petra to nejdokonalejsi a abych to citila, ze on to tak citi. Jak vidim jsme obe z detstvi poznamenane podobnou chybou od rodicu. Jeste dnes postradam od rodicu chvalu a to si myslim, ze si ji opravdu nekdy i zaslouzim, ale porad je to malo, porad jsou okolo vsichni ostatni, co toho dokazali vic, co se stavi k "zivotu" lip a zkratka rodice se uz asi nezmeni, i kdyz to s nami myslim nejlepe, ale bohuzel po svym. Jak ja si vzdycky prala, aby se me nekdy rodice zastali, kdyz me nepravem kamaradka kousla do ruky, ale rodice to vzdycky svedli na me, ze jsem ji asi musela neco udelat. No je to ted usmevny, asi ti to taky tak pripada, ale jak vidis, jsem tim poznamenana dodnes. Ano, chci aby petr byl jen muj a vim, ze to neni spravny postoj. Chci, aby se dival jenom na me a ridil se podle mych potreb a pocitu. Vim, je to sobecke a kolikrat si opravdu pripadam jako nejvetsi sobec, vim o tom a priznam to i petrovi, on je ale nastesti natolik tolerantni, ze me kolikrat rekne, ze me miluje jeste vic, ze se na me nedokaze zlobit a ze stejne jsem ta nejlepsi zenska na svete a to jsem si kolikrat myslela, ze se se mnou prinejlepsim rozejde.
Jsi stastna? Jsi ale porad te neco hloda a neni to presne ono, ze jo? Pritom spousta ostatnich zen by ti mohlo tise zavidet...
musim jit, ale zase se ozvu zitra
lucka
Odpovědět