6.6.2007 13:49:23 Martina (dcery 13a10+07/07)
Re:
Jak píše Flame, bude to chtít pevné nervy,protože tchýni, tetičky, babičky apod. k obrazu svému nepřevychováš. Chce to potom rázně, podívej se já si tohle nepřeju a tak, sice budeš ta nejhorší, ale musíš si dupnout. Na druhou stranu, nejsem vůbec zastánce toho, že dítě nesmí do roka tohle, do dvou tohle, že bude mít ekzémy,alergii apod. Švagrová to měla všechno nastudovaný, kluk jedl jen celozrné pečivo, zdravou výživu, kojila ho do roku, a nevím co všechno a ekzém má stejně. Někdy to prostě na tom jídle nezávisí, je tam spousta jiných faktorů. Tím rozhodně nechci říct, že se má dítě cpát do roka gulášem nebo řízkem, ale všeho s mírou. Myslím, že když dám ročnímu dítěti žužlat v kočáru bílý rohlík tak se zase až tak moc neděje. Stejně to spíš jen rozdrochtá v kočáru :-) a moc toho nesní. Tenhle problém s tchýní, já teda spíš s tchánem, zažívala u holek taky. Děda si je vzal dopoledne na procházku, koupil jim bombóny, zmrzlinu a pak babča u oběda lamentovala: "taková dobrá zeleninová polívka a oni to nejí", se ani nedivím a nevysvětlila jsem to nikomu, že je tím prostě cpát nesmí. Ještě že mám tchýni 70 km daleko. :-)). Ba ne, jinak je dobrá. :-))
Odpovědět