22.5.2007 8:57:43 káča a adámek
Re: Pristup k albu
jajko - ty si asi nečetla co jsme tady psala- takže speciálně pro tebe ještě jednou a naposledy- poslední co jako správce udělám je, že potvrdím přítele těm kdo si o to na albech požádají, chápu, že se tam chcete dostat ke svým věcem- pak si tam už dělejte co je vám libo...nevím co tě vede k tomu, abys mě úkolovala stylem "okamžitě mi smaž fotky a deník a to fofrem" - to sis mě asi s někým spletla...nešáhnu už vůbec nanic, jak už jsme psala ke správcovství jsme se přimotala úplně náhodou, věčně jsme poslouchala hromady nepříjemných keců a už mě to vážně moc nebaví...ty fotky z alba se musí mazat po jednom a to pro tebe fakt dělat nebudu- takže si je postahuj a někam si je ulož, budeš s tím mít úplně stejnou práci jako bych měla já - a na tebe nebude nikdo hystericky držkovat:-) pak si vyjednejte ohledně toho správcovství co s tím dál...
omlouvat se rozhodně nemíním- udělaly jste tady z toho šílenou slepičárnu a nezbyl tady na pokec snad už nikdo....:-(
lino - ano máš pravdu, správce jsme měla na svojí registraci,a le to už tady říkám celou dobu že je v tom problém...
zebruško- to si špatně odhalda jestli myslíš že jsem se urazila a v nějakém návalu emocí smazala svoje věci z alba...smazala jsme to v naprotém klidu a po důkladném zvážení- ale jak jsme už napsala nebudu dávat svoje fotky někam cizím lidem, a v albu cizí lidi jsou..
a tvoje připomínka, že pokud se tady někdo neobjevil měsíc a já mu hned smazala jeho věci- hahaha- myslím, že jste tady psaly, že tady končíte definitivně..ale to už je fakt úplně jedno..
mějte se tady krásně, víc už k tomu fakt není co dodat a tímto jsem tady dodiskutovala:-)
Odpovědět