Re: Pristup k albu
Kavicko, myslim, ze to nemusis az tak dramatizovat. Clovek ma mozek od toho, aby premyslel a domyslel veci, ktere udela. Pokud Kukus odebrala tolika lidem najednou pritele (tedy pristup k album a denikum), znamena to jedine, ze uz je nepovazuje za pritele. Ale napriklad ja je povazuji za pratele, protoze i kdyz tedko prispivaji jinde nebo proste nemaji cas nekde psat, prece jenom s nami mnohe z nich stravily skoro cele tehu a dlouho po porodu a preji si, aby mely pristup k mojemu albu, ktere tu mam. Jasneze clovek muze udelat chybu, ale pokud ji to doslo pred tim, nez to holky zjistily samy a zacaly se zlobit, bylo by ferove kazdemu napsat mail, ze udelala tohle a tohle a ze si maji zazadat o pritele znovu. A zrovna u Kukus, ktera je chytra, vzdelana a inteligentni, me to dost prekvapilo. Me sice pritele neodebrala, ale jak se znam, taky bych se dost zlobila. Priznejme si, ze jsme jako zenske docela lehce vznetlive, zejmena jsme-li uz dlouho doma s detmi.
Kukus ma asi nejspis album na svoji registraci, coz s predanim nekomu jinemu bude asi problem. A zalozit jine album na nejakou novou specialne vymyslenou registraci a nasledne stahnout na svuj komp a znovu vsechno ukladat...to by teda byl pekny opruz vzhledem k rychlosti Rodiny.
Odpovědět