Anglická školka Praha 5 - Zbraslav
Dobrý večer všem diskutujícím,
chtěla bych Vás jen upozornit na novou anglickou školku v Praze 5-Zbraslavi, přímo pod Mostem Závodu Míru (tedy na levém břehu Vltavy, ale přímo pod mostem z břehu pravého:) ). Školku jsem otevřela před třemi týdny, jmenuje se FlowerGarten Preschool, web je www.flowergarten.cz a můj telefon je 775 325 969.
Mojí kmenovou diskusí tady na Rodině je Náhradní rodina (diskuse71). Řádně jsem si zaplatila reklamu, možná už jste zahlédly náš banner, který rotuje po celé Rodině. Proto si dovolují se sem přímo "vetřít":).
Abych jen nedělala reklamu své školce (i když jsem ještě neřekla, že je fakt moc prima a moc se líbí všem, kdo se k nám přišli podívat a nechávají u nás své děti:)), přidám svoji zkušenost se školkami jinými. Dvě z našich dětí chodily od tří let do anglické školky (každé do jiné) a přestože obě byly v době nástupu bilingvní, moc jim pobyt s rodilýmu mluvčími přinesl. Řekla bych, že obecně je atmosféra v těchto cizojazyčných školkách dost jiná než v českých, lidé z jiných kultur s sebou přinášejí kromě dokonalé znalosti angličtiny:) i jiné vlivy a působení.
Kromě toho, že se dítě v anglické školce (ve FlowerGarten určitě, pozor, ne ve všech, někde na děti mluví i česky, což dítěti může nadělat v hlavě dost velký zmatek!!!) naučí rozumět a dobře mluvit anglicky, považuju za důležité i to, že to nejsou typicky české "kolektivní odchovny", ale u řady anglických školek, jak je znám, jde o individuální program pro každé dítě reagující na jeho potřeby. O tuto oblast se zajímám nejen jako máma houfu dětí, ale taky jako letitá překladatelka, to jen na okraj.
Samozřejmě je možné si domluvit návštěvu tak, abych se Vám mohla věnovat v klidu, určitě si uděláte obrázek samy (sami):).
Hezký večer,
LenkaF (Lenka Fořtová)
Odpovědět