| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kojení

8.4.2003 18:10:32 Jana CAM

Re: Jak přestat???

Ahoj holky
Odstavovat by se mělo dítě s láskou a trpělivostí, vynechat nejdřív to kojení, které bude nejmenší problémem a postupně takto ubírat a nebo nahradit to něčím co bude pro to dítě přijatelné. Ono se to hezky řekne hůř udělá. Večerní kojení se nám podařilo vyměnit za dobrou kašičku, na kterou si malá zvykla, přes den se taky dalo prso nahradit něčím lepším na zub, ale v noci a nad ránem dobré slovo a vlídné pohlazení nestačilo a tak jsme ve dvou letech museli přistoupit na radikální řez. Vysvětlila jsem malé, že mlíčko není a nebude a ačkoli to bylo kruté skutečně jsem jí prso už nedala. Týden jsem snášela každou noc pláč, že chce mlíčo, ale vydržela jsem a po týdnu byl klid a od té doby si ani nevzpoměla, jen ukazovala na mne a říkala mlicko neni. Pokračovací mlíka co jsem jí koupila jí nechutnaly, za to obyčejné krabicové miluje. A já po dvou letech konečně spím celou noc.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Jak přestat??? Myšška 4.4.2003 8:35
*Re: Jak přestat??? StřeLenka, Fany 10/2001 7.4.2003 21:56
*Re: Jak přestat??? Lidka53 7.4.2003 23:25
*Re: Jak přestat??? Jana CAM 8.4.2003 18:10

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.