| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kakání a čůrání

6.4.2003 8:35:52 Kačenka

nočník

Ahoj maminky,

mame doma 14 - ti měsíční ratolest - holčičku. Zhruba od Vanoc se snažím ji dávat na nočník a ze začatku, to vypadalo i slibně, vždy tam udělala ee-ee, poslední dva měsíce, ale jen sedí, pak se začne rozčilovat a ja ji tedy sundam a dám plínu. Dá se říct, že z 99 % nic neudělá.
Chěla jsem vědět, zda máte nějaký fígl nebo alespoň najít, v čem je chyba. Je to proto, že ji nechávám na nočníku hrát si? Nebo že má hrací nočník a vždy ze začatku, když udělala ee-ee a spustila muziku, tak se rozplakala, pak to překonala a už neplakala, ale teď jí to prostě nejde. Nebo to je jen obdobím a je to normální a já mám pouze vytrvat v posazování jí na nočníček.

Vždy když udělala ee-ee, pochvalila jsem ji a samozřejmě zdyž ho neudělala, ujistím ji, že to nevadí.

Díky za Vaše postřehy

Katka
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
nočník Kačenka 6.4.2003 8:35
*Re: nočník Jana Z. 6.4.2003 14:6
*Re: nočník Jana a Kacka 22 mesicu 9.4.2003 19:16

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.