3.4.2003 15:30:53 Gabina
Re: Opět a znova Atop - začátek pokusů
Mají tu červenou brožurku, ale ta podle mě dostatečně informuje. Já ani nevím, že vyšlo i něco jiného. Měla jsem za to, že je to ono, co všichni schánějí.
K těm lékům výše. Oni na alergické či atopické problémy opravdu neexistují žádné léky. Všehcny pouze zmírňují příznaky. Fenistyl, Zyrtec-, Claritine atd.( nechci vypadat jako agent farmaceutické firmy ) Odstraňují svědění , to je u ekzému asi nejhorší,a můžou zmírňovat nadměrnou reakci imunitního systému a s tím souvisí i nižší incidence dermorespiračního syndromu. Tyto léky ani neodstraní sennou rýmu, pouze zmírní její obtíže.
A hlavně obtíže zmírní skoro ihned.
U Zaditenu je to trošku jinak, tam to funguje přes žírné buňky a je nutné dlouhodobé podávání, třebas i s kombinací jiných antihystaminik.
Prostě se musíme smířit s tím, že naše děti mají ekzém a alergie,ale jsou na tom celkem dobře. Hůř jsou na tom děti co mají třeba cukrovku a musí si píchat insulin. Prostě s ekzemem se musí naučit žít celá rodina a brát to jako fakt na kterém nelze nic změnit, pouze mírnit obtíže.
Odpovědět