| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

19.7.1999 12:43:55 Šárka Adámková

Zapečené fazolky

Potřebujete: Zmrazené fazolové lusky, máslo, vejce, strouhanku, sůl nebo vegetu.
Postup: Zmrazené fazolové lusky uvaříme v osolené vodě. Scedíme a promícháme se strouhankou, opraženou na másle. Dochutíme a do fazolek vlijeme vejce (na jeden sáček fazolek asi 3 vejce). V troubě zapečeme. Hotové podáváme se zeleninovým salátem.
Dobrou chuť!
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Zapečené fazolky Šárka Adámková 19.7.1999 12:43
*Re:Zapečené fazolky Pavel Denk 28.7.1999 18:10
**Re: Re:Zapečené fazolky Šárka Adámková 24.8.1999 22:55
*Re:Zapečené fazolky Augustin 1.8.1999 15:40
**Re: Re:Zapečené fazolky Pepa 18.8.1999 21:24

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.