a jeste se jdu "vykecat" ;o)))
Holky,
asi pred tadnem se mi podarilo na Ebay "ukoristit" por Lilu bundicku...cervena (trochu "perletova", ci co), vetru a detsi odolna, Benetton... za 4,- EURO! Dneska prisla, a je fakt jak nova! Martanek koukal a chvalil ;o) Jsem moc rada...jeste jsem mela vycihnutou jednu od Mexx, ale tu mi vyfoukli pred nosem :o(
Jeste jsem zapomnela poreferovat, jak jsme dopadli u doktorky...nam se to asi nezahoji :o( Bylo videt, ze uz byla doktorka docela i zklamana, ze ta masticka nezabrala...a rekla, ze uz opravdu nevi...bylo mi ji i trochu lito :-O Ja jsem navrhla, ze bych zkusila nejakou "prirodu"...cerny caj (ten vysusuje). A dala mi jeste na dez(s)infekci "Betaisodona" (jodova).
Snad to nejak vyschne...
Holky, pokud by nektera z vas mela nejaky tip, nejlepe overeny, jak vylecit mokvajici ranu, tak bych byla moc vdecna...
To misto na krcku (ca 1x2 cm) je neustale zarudle a zda se mi, ze i trochu "vystouple" (jakoby nabobtnale), no a celkem porad "zive" (tedy mokva). Takze, prosim, prosim, smutne koukam..."Babo(y) rad(te)" ;o)
Odpovědět