30.9.2025 13:43:59 Sam01
Re: Tepláky do školy?
Vyrostla jsem v době,kdy nám ve škole nařizovali co smíme, nebo nesmíme nosit a jaký účes smíme mít. Doufala jsem,že toto je už dávná minulost. Ačkoliv sama za sebe trvám na tom,že různé oblečení se hodí na různé příležitosti velmi by mi vadilo, kdyby mi škola zkoušela nařizovat v čem mají chodit moje děti. Děti jsem do školy nikdy v teplákách neposlala. Tepláky beru jako oblečení na volno časovou aktivitu.Kdybych se,ale rozhodla,že moje dítě půjde do školy v teplákách,tak by šlo. Za dítě jsem zodpovědná já jako rodič a nikdo mi nebude nařizovat v čem smí nebo nesmí moje dítě chodit. Pokud je oděv čistý a nezničený je to moje volba. Se školou bych toto velmi řešila a myslím si,že škola nemá právo zasahovat rodičům do toho v čem posílají své děti do školy pokud je oděv v pořádku co se kvality a čistoty týče. Škola je od toho,aby moje děti vzdělávala. Pokud je dítě připravené na výuku,tak je škole úplně houby do toho v čem dítě jde. Uniformy ve školách nemáme takže za mě je to úplně mimo,když tohle škola zkouší.
Odpovědět