| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úřední okénko - ostatní

30.6.2025 20:56:28 Gavašetka

Správní rada - co dělá a jaké jsou odpovědnosti členů?

Zdravím všechny a doufám ,že tu najdu někoho, kdo má osobní zkušenost. Dostala jsem z jedné neziskovky nabídku být členkou správní rady. Na jednu stranu mě to láká, ale zároveň vím, že lidi ve správní radě mají taky dohlížet na hospodaření, jsou poměrně úspěšné ve shánění různých grantů. Jenže tohle vážně není moje parketa, odpovědnosti za finance kromě těch vlastních se vždycky vyhýbám. Ty ostatní odborné věci by mě ale lákaly. Nicméně schvalovat něco, čemu nerozumím, se mi nechce. Zkoušela jsem dohledat (neúspěšně), jaké jsou odpovědnosti členů správní rady - netušíte někdo, jak to je? Zatím jsem si vzala čas na rozmyšlenou, takže nespěchá to a oni taky nenaléhají.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Správní rada - co dělá a jaké jsou odpov... Gavašetka 30.6.2025 20:56
*Re: Správní rada - co dělá a jaké jsou... Muumi 1.7.2025 15:23
*Re: Správní rada - co dělá a jaké jsou... Muumi 1.7.2025 15:24
**Re: Správní rada - co dělá a jaké js... Gavašetka 2.7.2025 14:36

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.