3.6.2025 10:03:54 Monika
Re: Blažek a bitcoiny
Kdyby byl Blažek jelito, tak by to byla podle mého názoru ještě dobrá zpráva. Ale moc se mi tomu nechce věřit, s jeho historií a pověstí. Já (možná stejně jako Blažek) vůbec nerozumím těm věcem kolem transakcí s bitcoiny a peněženkami apod. Ale už ten princip, že by nějaký takový chlápek odsouzený za obchodování s drogami chtěl dát "jen tak" (že prý pokání

) státu miliardu a nic z toho neměl on sám a zřejmě ještě další osoby, to je pro mně tak neuvěřitelná pohádka, že vůbec nemůžu pochopit, že si Blažek, případně další osoby, které o tom věděly, mohly myslet, že tomu vůbec někdo uvěří.
Já mám pocit, že ty osoby, které se tak dlouho věnují všelijakým těm zákulisním pokřiveným vztahům, úplatkům, "kompru" a s tím sovisejícím "dohodám" (všelijací mafiáni, kmotři a bafuňáři ...), už žijí úplně mimo realitu a mají pocit totální kontroly nad vším a nějaké nepostižitelnosti, možnosti si dovolit a okecat cokoliv ... Viz Motol a další kauzy, které trvaly evidentně strašně dlouho a ti lidé si asi ani neuvědomili, že nic neroste do nebe a že to jednou prasknout musí ... Ale věřím, že když někomu stačí jen málo a nemlaská tolik, že různé menší "kšeftíky" opravdu dokážou vydržet dlouhodobě a neprovalí se.
Ale nedělám si iluze, že takoví týpci jsou jen v některých stranách - to jsou lidi, kteří chtějí moc a jdou tam, kde se k ní dostanou, nějaká ideologie je jim ukradená ...
Odpovědět