Re: Pojďme si pokecat
Hele, já jsem dlouholetý řidič, proste od data 18. narozenin řídím - kdysi se dělal řidičák na SŠ předem a platil od data narozenin... jako rodina jsme tehdy byli ve svízelné situaci a řidič navíc se prostě hodil, otec mi dal klíčky od rodinného auta a pokyn, kam mám jet. Takže řídím přes 30 let. Přesto se necítím úplně komfortně s manželem (někdy zbytečně prudí - stačí že vzdychne...), takže bych volila cestu s někým jiným si to vyzkoušet. Jedna moje kamarádka si dělala řidičák se synem a začali jezdit jakože společně. Auto s automatem mám až teď, a i když jsem se mu bránila a mám ho shodou okolností, uznávám, že moje kamarádky, které řídí jen automat, mají pravdu, že je to jednodušší (obě začaly jezdit při dlouhodobém pobytu v USa a nikdy se řadit nenaučily). Nevím, jaký máte rodinný koncept ohledně aut (někdo by ojetinu nikdy nekoupil), já bych začala třeba v tomto https://www.havex.cz/cz/detail/523704-skoda-fabia-1-4-tsi-dsg-rs?finType=S&type=used&subject=1&gearbox=3&sort=priceLow&carIncrement=12&limit=12 (RS ke zbytečné, ale je to první odkaz, který jsem našla). Jako investice do rozježdění (=do rodinné logistiky) pro mě konkrétně ok.
Odpovědět