Velkú časť dňa bohužiaľ presedím u pc (škola), a občas proste budem chcieť trochu prokrastinácie. Okrem neustále zobania a žrania by bolo fajn to preložiť Rodinou, ale keďže ma tu nejak nič nezaujalo, ostáva mi jediné - založiť si tému sama

Teda, niežeby som mala v pláne niečo svetoborné, nakoniec - som v drbárnach, takže nič intelektuálne neponúkam a ani nehľadám, to je asi jasné.
Tak len tak, čo mi napadne a budem čakať, čo napadne Vás.
1. sestra ostala sama (dobrovolne) so 4 deťmi. Finančne je v prd.... A ja rozmýšľam, ako si majú sestry pomocť v takejto situácii... Dotovanie financiami nie som si istá, že pomože. Bojim sa, že by to šlo na ďalšie tattoo, piercing alebo šetrenie na plastiku. Ona je slušná, šikovná baba, len "trochu" (hodně!) rockerka a jak sa jej prihodili 4 deti, to je skoro zázrak.
2. jak sme sa tu bavili o filmoch, tak mám super tip, a to je už čo povedať, keď ja niečo doporučím, lebo ja som na tomto poli absolútne nepolíbená. Dokument Probuzení od Filipa Zangiho. Ani neviem, jak je to staré, ale asi dosť, keď som sa už aj ja o tom dozvedela

(manžel mi to doporučil). Výborná sociálna sonda, zaujímavý experiment

3. mám haluxy a chcem skúsiť barefoot - do terénu. Máte konkrétny tip, čo sa Vám osvedčilo? "Do mesta" mám, ale tam to moc zmysel nemá - v tenkých botičkách šlapať po betóne.
A používate niektorá podložku, na ktorej doma stojíte-cvičíte? Opět uvítam tip

4. tchýnka si povzdychla, že si už asi nikdy nezajazdí na kole, "protože děda už nechce". A ona autom nejezdí a naše mestečko je pre ňu - i len na prejazd - velmi náročné a stresové. Tak som si povedala, že do takejte situacie sa nesmiem dostat, aby ma už "manžel nevyvezl", a že oprášim to, čo som pred 26-27 rokmi zavesila na klinec.
ALE - obávam sa, že k tomu fakt nie som.
Alebo sú to len zbytočne čierne myšlienky, a može sa to naučiť každý? Som nepozorný chaotik, naviac absoltúne nemám odhad, kde sa na vozovke nachádzam - či som postavená dobre, či moc blízko ku krajnici, alebo k stredovej čiare. A auta naproti? Najviac hororová predstava! Mám sa na to vy...., alebo to predsa ešte len raz skúsiť? Máte nejakú skúsenosť, keď sa mimoň naučil jazdit tak, že neohrozil ani seba, ani ostatných, a dokonca ani nerozbil auto?
A ďalšie body už nepíšem, lebo je čas sa učiť! Dúfam, že nenakuknem sem skor než v 10.30