23.2.2025 12:41:53 Gavašetka
Re: Třetí výročí zahájení války....
Díky všem, co taky jdete a nebo třeba nemůžete, ale vidíte to podobně. Jo, je to hrozné, tak aspoň nějak dát najevo, co si myslím, je pro mě důležité. Z rodiny asi půjdu taky jen sama a mám pochopení pro ty, co z různých důvodů nezúčastní. Já se musím taky přemlouvat a tuším, že zase budu zápasit se slzami, čím jsem starší, tím méně mi stačí.
Jestli je Trump spolupracovník KGB, je mi upřímně jedno, možná ano, možná ne. Osobně si říkám, co by s takovým agentem dělali, ten si stejně dělá jen to, co uzná sám za vhodné a je tak mimo běžné rámce, že těžko říct, co by z toho měli. Leda by na něj něco měli a to pak asi není nutné mít z něj agenta, stačí vydírání, ne? Navíc ta info se objevila nyní, může z toho mít něco ten, kdo ji vypustil? Netuším. Může z toho něco mít ruská tajná služba? Taky netuším. Takže já se budu držet jen toho, co vidím. Jestli je Trump v něčem konzistentní, tak to je ta nekonzistentnost, jednou řekne to, pak opak, pak to znovu obrátí - to je snad to jediné, na co se dá spolehnout a takový byl už v prvním funkčním období, akorát teď ještě přitvrdil.
Odpovědět