| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

Re: Co s podmáslím?

nejsem půlka, ale muffiny na slano dělám tyhle:

250 g mouka pšeničná hladká
2 lžč kypřicí prášek do pečiva
2 vejce
200 ml podmáslí
100 g pancetta
50 g ementál, na kostičky
50 g parmazán strouhaný
jarní cibulka
pepř čerstvě mletý
sůl

pancettu teda často nahrazuju tím, co zrovna máme od uzeného, přes anglickou, tyrolskou případně patky schwarzwaldské a podobně, stejně tak sýry... někdy maso ještě nejdřív orestuju na cibuli nebo s pórkem (pak vynechám jarní cibulku), sůl přidávám podle slanosti masa a sýra... jo a nedoporučuju péct přímo v papírových košíčcích, ten sýr má tendenci se roztéct a přilepit k papíru, takže peču v silikonu a pak teprve vkládám do košíčků ~:-D
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Jak využít zbytek podmáslí? Senedra 3.5.2023 21:13
*Re: Co s podmáslím? angrešt 3.5.2023 21:27
**Re: Co s podmáslím? Senedra 3.5.2023 21:41
*Re: Co s podmáslím? TaJ 3.5.2023 22:0
**Re: Co s podmáslím? Inka ..|-.|-.-|.- 3.5.2023 22:4
***Re: Co s podmáslím? TaJ 3.5.2023 22:22
****Re: Co s podmáslím? Inka ..|-.|-.-|.- 3.5.2023 22:36
*****Re: Co s podmáslím? TaJ 3.5.2023 22:44
*****Re: Co s podmáslím? Půlka psa 3.5.2023 22:49
***Re: Co s podmáslím? Půlka psa 3.5.2023 22:29
****Re: Co s podmáslím? TaJ 3.5.2023 22:45
****Re: Co s podmáslím? Senedra 4.5.2023 5:41
*****Re: Co s podmáslím? Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 4.5.2023 8:35

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.