Re: Dobre ranko
Ahoj holky, vcera vecer jsem vam napsala taaaaak dlouhy prispevek ale spadlo mi pripojeni a prispevek odesel vite kam. Skoro bych rada zpatky na materskou, jsem docela tenhle tyden hotova, dneska prsi tak si dam odpocinkovy odpoledne, zitra me ceka probe tag od 9 do 16 hod, pak vyzvednout Anicku, nekde ji upichnout a na schuzi, sobota taky cela prych musime s manzou oba na nejaky strasne dulezity skoleni. Kde stejne bude to samy co do nas hustili pet dni v Hamburku.
Hanko, na Usedom jedeme v lete na dovcu do Benzu. Mistni aktivni farar tam dela kazdy leto nejaky koncertni cyklus, manza tam zahraje a tejden muzeme bydlet na fare zadaco. Uz jsme tam byli takhle pred dvema rokama.
Romco drzim ti palecky, at ti pracicka vyjde. I kdyz jak rikam, ja bych to po tejdnu nejradsi zabalila, jsem vysata jak citron. Navic jsem tyden pred prazdninama nebyla doma a valcil tady muj martan manzal, martan tata a jeho kamoska (nastesti), takze taky likviduju. Nejhorsi je ze moje nejvetsi kamoska uz neni pracka, ale bohuzel zehlicka.
Monco vitej zpatky z dovci.
Holky ja se jdu na chvili natahnout a pak uvidime. Zatim.
Odpovědět