Re: Školka
Luci s Adámkem, ano ano - ty dvě čárky jsou patrně následkem dovolené :-), a protože jsme úplně na začátku, tak mě zatím žádný žaludeční blivnostavy nedostihly, akorát krkám jak žába a mám přifouknutou břišní pnojmatičku :-) Ani nijak zvlášť utahaná nejsem. No, u Honzíka to přišlo úderem 7.tt a drželo se to do 13.tt...(tímto vzdávám hold Monice - 7,5 měsíce - to by mě švihlo!!). Pokud by se mi to vyhlo obloukem, tak se ovšem zlobit nebudu :-) Luciáši na kdy máte termín? Už jsi byla u Dr.? S tím kojením vás obdivuju. Abych nevypadala jako krkavec - ale jsem ráda, že se nám to podařilo bez problémů zatípnout po 10-ti měsících. Ovšem výčitky zpočátku byly, když jsem dávala poprvé lahvičku.. Tak držím palce a ať máš hodně síly do dalších dnů a týdnů. Budem to potřebovat :-)
Jani klobouk dolů před rozhodnutím rodit doma, já jsem konzerva a volím nemocnici s rodinnou atmosférou a lidským přístupem, ovšem s komplet zdravotnickým ansáblem za zavřenýma dveřma na okamžitý dostřel. Pokud bude volný nadstandard, tak se těším, že si i odpočinu. Doma bych prostě rodit nemohla. Byla jsem taky vděčná např. za nejrůznější tišící a urychlující prostředky, i tak trval porod 7 hodin a zbytečně ho prodlužovat... ne ne, děkuji :-)
Jinak jsem drbna jedna nevydržela a včera jsme zprávu o našem těhotenství i přes veškeré naše předsevzetí vybalili rodičům.
Dneska jsem koupila první pidislipečky. Kamarádka mi radila nechat Honzina běhat naostro, ovšem se slipama, aby si uvědomil, že se "něco" stalo, když mu to ujede. Takže se pustím do praní a začnem s intenzivnějším tréninkem. No a na sklonek léta jsem si naplánovala vydrbat veškerý koberce, co doma máme, protože za ten rok a půl co je tu svišť s námi už něco zažily :-))
Odpovědět