| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

5.4.2005 21:35:27 bramama+3

Re: KUSKUS

cafko,
kuskus mozes varit nad parou (asi 10 min) potom nie je zlepeny, ale pekne sa zrnka oddeluju. alebo normalne vo vode, ale moze sa ti z toho podarit uvarit kasa ;) aj ked vacsinou si tu prebytocnu vodu kuskus natiahne a tak to nie je prilis velke lepidlo.
ja to robievam tak, ze podusim nejaku zeleninu, na zaver (ked tam ale este je trochu vody) prisypem kuskus a ked sa mi to zda prilis "suche" podlejem vodou, chvilocku (3-5min povarim) a necham este chvilu postat.
zeleninovy zaklad moze byt z hocicoho (aj maso mozes pridat), kludne mrazena, aj cesnak mozes pridat, ked ho mas rada.
vela zdaru
pa
b
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
KUSKUS Michala 4.4.2005 15:8
*Re: KUSKUS bramama+3 5.4.2005 21:35
**Re: KUSKUS Mája, Martínek a Kubík 5.4.2005 22:14
***Re: KUSKUS Michala 6.4.2005 9:17
****Re: KUSKUS Mája, Martínek a Kubík 6.4.2005 20:59
*****Re: KUSKUS misapoho 7.4.2005 11:59

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.