To je novináááá :o)
Tak předně gratuluji Peťule ke dvěma čárkám na testíku, je to prima. Já mám rošťáky dva roky přesně a je to fajn, ikdyž první rok (nebo půlrok? teď už ani nevím) byl hóóódně náročný, ale ty to máš zase o 4 měsíce ještě posunutý, tak to třeba bude lepší. Jediný problém, který mi hodně vadil a vlastně vadí dodneška je, že dokud máš jedno, tak v podstatě nejsi omezená, můžeš dítě kdykoliv oblíknout a vyrazit takřka kamkoliv, kdežto se dvěma si to všechno třikrát rozmyslíš... A kroužky pro děti - pokud nemáš hlídání pro to druhé, tak je velmi omezený výběr. No ale nechci tě jen děsit, teď když se neperou, tak si dokážou docela hezky hrát a je s nima obrovská legrace :o) S tatínkem je mi to moc líto. Drž se holka, mimi tě teď bude hodně potřebovat.
Jani, asi je to normální, protože já jsem ještě první 4 měsíce, co jsem měla Viki, chtěla hrozně ještě jedno, nejlépe okamžitě. Ale ujišťuju tě, že mě to pak rychle pustilo. Teď s mylšenkou na třetí občas laškuju, ale asi ne hned a navíc manžel nechce ani slyšet, takže tím je vyřešeno (alespoň prozatím).
Lobelko ahóóój, to je dost, že se taky na nás přijdeš podívat :o) Tiše závidím hodnou holčičku, já mám spíš druhého "kluka", jak vyrůstá se čtyřma klukama, tak je to znát, je úplně stejný rošťák a v lumpárnách si s nima nezadá, ačkoliv je nejmladší ;o)
Ivu vítám z dovči, doufám, že budou nějaký fotečky :o) a marodům přeju brzské uzdravení :o)
Odpovědět