Re: aprílová
Teda Peťule, to je moc prima, uvidis, ze vse bude fajn!!! Ja jsem ze zacatku druheho tehu byla taky docela vysokla, ze tak brzo, ale ted si kazdym dnem rikam, ze jsme mozna meli i driv :-) Posledni dobou uz planuju treti - asi mi ty hormony fakt lezou na mozek...
Mam tu ten olej na masaz hraze od Weledy. Kdyz jsem ho kupovala, schvalne jsem koukala, do kdy ma trvanlivost, aby mi treba vydrzel jeste na pristi mimco (je teda do 3/2007), Guy mi to porad od te doby pripomina a smeje se mi :-)
Lobelko, ja Te neznam, jsem z tech natvrdlejsich, co jim chvilku trvalo, nez tuto diskusi nalezli :-), ale odvazuju se Ti taky tvrdit, ze zvladnout se to urcite da (teda doufam :-) a je to velika radost. Pomalu koukam, ze cim dal tim vic z tech, co maji jen jedno uz o dalsim uvazuji, nebo na nem zapracovaly, nebo pracuji... No, o tom zvladani a nezvladani by Ti asi napsala Lucka s Ondrasem a Lukasem, ale mozna prave moc nestiha...
Pro nas je momentalne trochu problem vyber jmen. Ze budu mit kluka Honzika pro me bylo jasny uz od detstvi. Byli jsme stedri a dali jsme mu dve krestni jmena a ted by se mi ten Tomas byval hodil na dalsi detatko :-) Pokud chceme neco aspon trochu mezinarodniho a aby se nam to navic libilo a navic zase chceme dat jmena dve, nemame to lehky...
Mirko, preju, at snazeni brzy vyjde a je z toho zase nejaky takovy zazrak, jako Lenicka!!
Nam jde Honzik do skolky od zari, 2x tydne asi na tri hodiny. Mam pocit, ze on ostatni deti potrebuje. S Verkou je moc rad.
Dneska jsem prvne po zime vytahla kolo. Honzik si jeste pamatoval, kam prijde a na co je helma :-) Ani mi to moje obrovsky bricho ve slapani moc nevadilo a moc netvrdlo...
Odpovědět