Budeme v půlce prázdnin týden v Českém Ráji (chata mezi Jičínem a Sobotkou). Já to tam dost znám, hodně jsme tam jezdívali na výlety s našima, když jsem byla malá, a i naše děti už viděly většinu "hlavních atrakcí", ale bereme s sebou kamarádku s dětmi a klidně všechno uvidíme znovu plus zkusíme možná i nějaká méně profláklá místa. Nevím ale moc, jak to vypadá v posledních letech s koupáním. My tam byli většinou spíš mimo léto. Většina přírodních rybníků mi přišla děsivě špinavá (jakože pro kachny asi pohoda, já bych tam nelezla), ale někde se, co vím pořád normálně koupe - Jinolické rybníky, Branžež (Komárovský rybník) a mám teoretický přehled i o některých koupalištích (Jičín, Sobotka, Sedmihorky), ale hodily by se mi aktuální informace z posledních let, kde bylo co dobré nebo naopak špatné. Případně typy na nějaká "nenápadná malá koupališťátka", rybníky, tůně a pod? Hlavně tedy v tom prostoru Jičín-Sobotka-Turnov-Lomnice nad Pop. A případně i typy na nějaké dobré hospody příp. občerstvení mimo hlavní turistická lákadla, tam asi cca přehled mám. Díky moc za typy (nebo varování, co nebrat
).
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.