29.11.2019 8:18:53 holkamodroočka
Kenwood Cooking Chef - slané vaření
Tak jsem nalomená a uvažuji o Kenwood Cooking Chef. Je mi jasné, v čem spočívají výhody u dezertů, sladkých jídel, a pečení kynutého těsta/příprava těsta jako takového.
Ale vy, co ho máte doma, jaké věci "na slano" v něm vaříte? Napadá mne jen italské rizoto. Píšou, že je super na ragů, jídla z worku, curry a pod. Ale doma mám indukci, tak mi přijde praktičtější vařit masové záležitosti na ní. A nebo mi nějaká vychytávka uniká?
Také píšou, že má 24 přednastavených programů- ale nenašla jsem podrobnosti. O jaké se jedná?
Nádstavce - píšou, že jich jde dokoupit až 20. Já mám zájem o mlýnek na maso. Jaké další se vám osvědčily?
Byla bych vděčná za vaše postřehy a tipy.
Odpovědět