úklid částečný, pečení cukroví částečné (jen perníčky, které děláme každý rok, protože děti baví vykrajování, a pak už jen dva druhy s kupovaného těsta, aby bylo co do školy a přece jen na stůl), dárky - to byl můj stres, protože děti si toho letos dost přály a vím, že by byly zklamané. Samozřejmě nedostanou vše, ale nějak jsem letos dost stresu a vlastně jediný měla s dárky (ještě pošta a stávka mi trochu vynervili, ale teď už je to OK
a dárky pro ostatní.. no dárky bylo vlastně to co mi nejvíce sebralo času a stálo nejvíce organizace. Jinak jsme zvládli adventní věnec, hezkou výzdobu.. prostě jsem si dala laťku nízko, aby bylo něco od výzdoby, něco od cukroví a je to prima
úklid nás ještě čeká, hodlám výchovně zapojit děti a pojmout úklid jako chystání a užívat si ho jako rodina... možná jsou to jen mé krásné plány a bude to fiasko, ale zatím to vypadá dobře. děti připravené, že budeme společně uklízet... dokonalo uklizeno stejně nebude, takže to chci pojmout jako výchovněspolečenskou akci a užít si při tom pohodu a legraci... děti při té příležitosti hodlám naučit převlékat postele a po Vánocích to zahrnout do jejich povinností 

Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.