17.5.2016 9:38:12 Černá mamba
Re: Pomáhá vlasům přírodní kosmetika?
Potvrzuji senzační účinky šampónu Khadí. Používám khadí od září, od té doby mi nevypadl při mytí a foukání ani chlup - pro mě něco neuvěřitelného, vlasy mi padaly hodně, např. při odbarvení jsem měla plnou vanu, vlasy padaly po chomáčích i jen když jsem je oplachovala vodou. Nepadají teď ani po odbarvení (každý měsíc barvama z drogerky), jediné, kde vlasy ulpí, jsou při vyčesávání v kartáči.
Po umytí vlasy sice vypadají jako krepaté, jsou takové tuhé a nejdou bez kondicionéru rozčesat (používám bezoplachový gliss kur ve spreji, jakýkoliv typ), pak dám pěnové tužidlo z Lidlu, ale po úpravě už drží tvar, jsou pevné a roste i chmýří, nikdy jsem neměla lepší vlasy, a to je mám častým odbarvováním fakt narušené, mám děsnou kvalitu vlasů a vyzkoušela jsem už za svůj život tolik přípravků, že bych možná trhla nějaký rekord v testování

.
Dokonce mám dojem, že ani neupadávají konce, že se vlasy nelámou.
Používám tekuté šampóny - Alma a Rosa, občas i ten jejich olejíček, jednou za čas zábal z kokosového oleje nebo jiné, podle toho, do čeho se mi chce, ale to jen opravdu velmi zřídka, tak jednou za dva měsíce.
Magrato, děkuju za tip

Odpovědět