Ahoj, já mám díky kvalitní přírodní kosmetice – po jejím dlouhodobém používání – pevné zdravé vlasy. Ne vyloženě extra husté, ale o 200 procent kvalitnější a pevnější, než jsem mívala a v 43 letech si je nechávám už skoro dva roky růst dlouhý a tak hezký jsem je neměla ani zamlada

…
Napíšu konkrétní výrobky, aby to bylo jednodušší:
www.khadi.cz – kosmetika Khádí – konkrétně tekutý šampon AMLA, dobré jsou i ty práškové věci, ale já mám tento šampon vyzkoušený jako výborný
www.hennecolor.cz – 2x do měsíce mám na vlasech cca 4 hodiny zábal – jednou „barevnou“ hennu a podruhé vitamínovou (fialová krabička), což je pouze a jenom směs rozemletých bylinek na jemný prášek, používá se stejně jako klasická henna – do každé směsi přidávám 2 lžíce oleje Saloos – nejlepší zkušenosti mám s meruňkovým, makadamiovým a mandlovým olejem
moje naprosto jedinečný pomocník na vlasy je: Weleda – Rozmarýnové vlasové tonikum – tak zní celý název. Je to málo známá věc, ale velice účinná, absolutně přírodní vlasová voda, používám tak, že po umytí vlasů, tj 3x do týdne, si navlhčenými prsty udělám masáž vlasové pokožky, aby se účinné látky dostaly co nejvíce ke kořínkům. Vlasy odlehčené, „nepřiplácnuté“, vzdušné a posílené!!! Velice to doporučuju. A samozřejmě daleko méně padají! Vlasy mi začaly „podrůstat“, všude mám plno těch „dětských“ vlásků a ostatní si rostou jak o závod.
Chce to na začátek vyznat se ve složení těch vlasových výrobků, rozeznat, jak se označují silikony atd…, já bych si na vlasy už nedala nic, o čem dopředu nevím konkrétní složení (INCI)
Jestli do toho chceš jít, doporučuju nastudovat si složení, pročíst ty odkazy, pročíst recenze atd…
Za mě přírodní kosmetika jednoznačně ANO

Nikdy jsem neměla ani chemickou barvu, ani melír, jenom tu hennu - ze začátku tu "levnou z DM", ale přešla jsem na hennecolor, výborná je ty Khádí - ale to jsem měla jenom tu bezbarvou