Re: Nevím co s námi bude
Víte já se rozhodně nechci ubíjet nějakou sebelítostí.Ale dopoledne jsem byla fakt dost na dně.Už jenom ta diskuze mi docela pomohla.Ale psala jsem to hlavně jako prosbu,jestli někdo třeba opravdu neví o nějaké fungující domácí práci nebo kam jít pro rady.Víc hlav víc ví.Rozhodně tu nesedím a nelituju se.Mám na sebe spíš vztek.Celý život jsem byla zdravá.
Ad škola.Dost mě překvapuje,když dokážeme vybírat a dojíždět s dětmi už na ZŠ jen aby to byla ta pravá,vás tolik překvapuje pečlivý výběr střední školy. V naší oblasti jsou prostě dvě možnosti: gymnázium a splácaná VOŠ ,kde jsou děti jen odklizené.Dcera gymnázium prostě odmítla,i když prospěch na to měla.Nic v tom prostě neviděla.A taky chtěla pryč z téhle oblasti.Vybraly jsme agropodnikání-zemědělská.A ta je prostě tam,kde je.Ano jednu podobnou máme blíž,ale jak jsem psala finančně by to vyšlo dost podobně.Na intr není nárok,složité dojíždění.Navíc školu znám osobně i některé vyučující a sem bych dítě prostě nedala.Je škola a škola.V době,kdy jsme vybírali bylo vše OK.Spočítala jsem,že budu mít něco do začátku a průběžně dospořovat.Fakt nejsem cvok,abych jen tak z plezíru dala holku bez rozmyslu někam do tramtárie za x peněz.Já nevím ,kdo máte děti na střední kolik vás to stojí.Dceřin bývalý spolužák je na "lepším" gymnáziu 30 km od domova.Před týdnem jsem mluvila s maminkou a škola je stojí přibližně stejně.Obědy a místo intru dojíždění.
Odpovědět