16.5.2016 12:19:14 Fren
Re: Nevím co s námi bude
četla jsem tu diskusi a fakt nějak nechápu, proč nemáte nárok na nějaké socdávky?
Dále nechápu jednu věc a Tuten se taky ptala,co vás drží v takové díře? Na podnájmu můžete být zrovna tak dobře kdekoli jinde, u nás na maloměstě,už jsem to psala,visí na každým 2.obchodě cedulky,že hledají alespon brigádníky do obchodu,výpomoc do kuchyně-retaurace, když se podíváš na avizo.cz,tam je taky spousta nabídek práce a brigád a nejen tam,takových severů je milionpadesát.
To s tou školou ale fakt nechápu,tady jste si kousli opravdu hodně a je to nad vaše síly a platit 5 tis. měsíčně za sš do toho bych teedy nešla ani náhodou,nehledě na fin.situaci,protože samotná škola není vůbec žádnou záruku úspěchu do budoucna,to je trochu málo pro mě věřit takkovým bludům a platit takový prachy,kddyž totéž mohu mít zdarma.
Jakou školu tvoje dcera studuje nebo alespon jaký obor?
Dnes je např. velká poptávka po soustružnicích a podobných profesích,mohou to dělat i ženy a je to královsky zaplaceno - několik desítek tisíc,např. Bude mít tvoje dcera snad ještě lepší job po dostudování té vaší předražené školičky?
Odpovědět