Berber, ano, holky maj narozky s tebou

Takže dodatečně všechno nej!
Kájo, tobě také vše nej, hlavně hodně zdraví (fyzického i psychického) a Michale dodatečně také!!! Honzovi řekni, ať zpomalí, nebo někde zakopne a pak to teprv bude u vás zajímavý

Jinak růst - ehmmm, zdědila jsem triko po "holčičce", která je o 3 dny mladší než Kuba, Anička mě i její mámu přerostla - mě jak do výšky, tak do šířky, takže jí lezl pupek

Kapesne - kluci mají 100 za měsíc a posílám jim to na účet a na ty peníze ještě nesáhli, mobil skoro nic neprovolaj (do 10 Kč

, tak platíme my). Dostanou k narozkám, teď už i Vánocům od babiček a prababiček a to jim nějak stačí. Kubovi dávám ve středu 20 Kč na mlsání, má volno před atletikou (zvýšit kapesné na 200 nechtěl!). Když chci Kubovi něco podstrčit, tak mi to vrací a nechce to, stejně tak mi vrátil i třeba kapesné, co dostal na hory a neutratil. Lítačky nekupujeme, Kuba chodí denně do školy pěšky, má to 2,5 km tam a 2,5 zpět a je to ráno jen z kopce a odpo do kopce.
Dárky - no dostal měkoše a kartičku do mobila a předplatné juniora. Chtěl nový mobil, ale nějak čeká na model, co bude na podzim... A chce si ho koupit sám z těch peněz na účtu. Přijde mi, že nic nepotřebují, krom PC, mobila, ev. tableta

Že vlastně hračky jsou úplně na nic a zbytečné.
Majdulko - pomoc nepomoc doma, mám podobné pocity!
Dádo, ta Vojty váha je opak našeho Kuby a to byli oba pořád taková stejná chrastítka, co? Psala jsem si s Hakiniki a její Kuba je jak náš. Našeho Máru honili už i po genetice, naštěstí se ten jeden syndrom nepotvrdil. Ale dostal mě vyšetřující Dr. - prý: sourozenci jsou zdraví? Říkam: ano. A on: chyba, jsou jen špatně vyšetření

Páčko, jdu hajat!