Teda holky, nevím na co nejdříve reagovat.. Tak nejdřív něco pozitivnějšího od nás.
Zrovna jsme v Červeném újezdu, je tu sice pseudo hrad, ale tam jsme byli jen na obědě, mají tady arcadovou hernu (staré hrací automaty, co byly v hospodách.) Kluci naprosto nadšení, (mame tu pritelova synka),ale mě to moc nebere, tak jsem se šla projít a čekám na ně v autě. Zaplatí se vstup a pak hrají zdarma. Něco podobného maji v Liberci v Babylonu. Dopolko jsem je vytáhla na lezeckou stěnu, tak meli i trochu pohybu, jinak prázdniny víceméně propařili a pročučeli na filmy. Ale už jsem rezignovala a neresim.
Jak psala Dada mely jsme se setkat na plese, ale nakonec nemohli dorazit. A my meli pátek jeden a v sobotu druhý ples.
Bylo fajn, ale moje nohy v lodickach. Vyhráli jsme v tombole spoustu hnojiva na bonsaje, tak se hlaste, kdo chce!

Hnojivo na růže posílám Dady mamce

Byli jsme navstivit Katy, novy obývák mě naprosto nadchl a už vymýšlím, jak předělám ten náš! Prostě to mají super a ta houpaci síť naprostý luxus

Teď mě čeká premalovat Ondry pokojik, slíbila jsem mu na narozky, že mu predelam pokoj. Chce to na zeleno, k tomu nové dekorace, lustr... tak uvidíme, jak se nám to povede

Letos prdim na velikonoce a ty 4dny padnou na toto. K tomu musim vymalovat kuchyň, Ondra pocakal celou zeď, tak si tam chci něco sama namalovat, nějakou dekoraci jak byvaji ty tapety. Tak mi držte palce. Ale ještě nevím co přesně. Strašně mě štve, že ještě splacim ex ten byt, protože bych chtela a potřebovala novou kuchyň, protože se pomalu rozpadá a spotřebiče odcházejí a nejen tu, ale bohužel s financemi je to horší, tak to musím zatím vyřešit svépomocí.
To jsou takové běžné "starosti" které se s těmi vašimi, co teď resite nedá vubec srovnat.