| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

7.5.2015 20:23:02 angrešt

Re: Švestková buchta

Śvestky podusit se skořicí na troše červeného vína (podle potřeby kdyžtak mírně přisladit). Musí to být kašovité, ne vodové.
Nandat do zapékací misky, pokrýt drobenkou ze sušenkových drobečků, másla a nemletého máku (nebo klasickou drobenkou z mouky, cukru a másla se zamíchaným mákem, ale ta sušenková je lepší) a zapéct do zezlátnutí drobenky. Pak jíst teplé se lžící kysané smetany nebo kopečkem vanilkové zmrzliny.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Švestková buchta Viola 7.5.2015 19:47
*Re: Švestková buchta angrešt 7.5.2015 19:49
**Re: Švestková buchta Viola 7.5.2015 20:7
***Re: Švestková buchta angrešt 7.5.2015 20:23
*Re: Švestková buchta ...neviditelná... 7.5.2015 19:53
*Re: Švestková buchta sarmi 7.5.2015 19:56
*Re: Švestková buchta Molly. 7.5.2015 20:12
*Re: Švestková buchta hgfjdmh 8.5.2015 8:53
*Re: Švestková buchta Senedra 8.5.2015 9:29

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.