| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

25.4.2015 22:04:39 NovákováM

Re: Proč teplé mléko?

Těsto nedělám ze studeného.

Ohřívám mléko na kvásek

Do nekynutých ohřeju mléko a přidám máslo z lednice, výsledná teplota je vynikající.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Proč teplé mléko? sovice 25.4.2015 19:44
*Re: Proč teplé mléko? Lada2 25.4.2015 20:14
**Re: Proč teplé mléko? Žžena 25.4.2015 21:1
*Re: Proč teplé mléko? NovákováM 25.4.2015 22:4
**Re: Proč teplé mléko? NovákováM 25.4.2015 22:4
***Re: Proč teplé mléko? sovice 25.4.2015 22:24
****Re: Proč teplé mléko? NovákováM 25.4.2015 22:28
***Re: Proč teplé mléko? Lída+4 25.4.2015 22:28
*Re: Proč teplé mléko? Citronove koliesko 26.4.2015 6:35
*Re: Proč teplé mléko? Martina, 2 kluci 26.4.2015 11:5
**Re: Proč teplé mléko? bl 26.4.2015 23:17

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.