6.11.2014 11:41:04 Viola
Domácí laskonky
Poprosila bych o vyzkoušený recept na domácí kokosové minilaskonky (šablonu mám), včetně krému.
Ve většině receptů se píše - šlehat čtvrt hodiny nad párou - to skutečně mixérem trvá vyšlehat sníh čtvrt hodiny, když normálně je hotový za pár minut?
Jak dlouho a na kolik stupňů péct, aby neztmavly? Opět recepty uvádějí 120""C na 15 min, pak stáhnout na 80""C a dopéct... jak dlouho dopékat? A jak péct v elektrické troubě, kde těch 150""C dojíždí ještě dlouho?
A nakonec bych prosila polopatě vypsané recepty na krémy, laskonkové recepty vtipně uvádějí "slepit karamelovým, čokoládovým nebo jiným", ale návod a postup neuvádí.
Poslední věc - jak dlouho se dají laskonky bez újmy skladovat? (Vtipkování, že je rodina zbodne okamžitě, mi nepomůže.)
děkuji
Odpovědět