8.10.2014 8:18:15 Pruhovaná
Re: Jak na tortily
Nedalo se to jíst z důvodu že se to "rozblemclo" nebo že ti to tak vlhké nechutnalo?
Já je dělám takhle: připravím směs v podstatě jako salát (nakrájím zelený salát nakrájený, avokádo, fazole, cibuli, rajčata, okurky, papriku, maso - na co mám právě chuť a co je doma, zaliju trochou oleje a vinného octa). Tortily trochu namočím a nahřeju v mikrovlnce, aby změkly a daly se dobře rolovat. Každou tortilu potřu malou lžičkou majonézy a zaroluju. Jím nejlépe naopak trochu změklé, rozleželé, jíst se dají velmi dobře.
Když si je beru do práce k obědu, balím je pevně každou do alobalu a pak teprve dávám do krabičky.
Rozměklé do nejedla nejsou vůbec.
Odpovědět