23.9.2014 23:59:59 Winky
Re: Nejhorší jídlo z vaší kuchyně
přidávám se k netrpělivcům, co se jim občas něco přismahne na plotně. Jednou - pravda v začátcích své kuchařské éry - jsem spálila na uhel vařená vajíčka. Dala jsem je vařit, a abych těch 10 předlouhých minut nemusela nečinně čekat, šla jsem si umýt vlasy (což je u mě tak na hodinu....). Když jsem otevřela dveře z koupelny, bylo vidět jen černý dým. Z vajíčka byl škvarek.
Jo a jednou jsem dělala sekanou (u nás docela oblíbená), ale nějak jsem neměla brambory k ní, tak jsem to uvařila s rýží. Sekaná suchá, rýže suchá..... no fakt to moc dobrý nebylo, leda snad pro nějakýho fitness blázna co mu stačí, že to jsou bílkoviny a uhlohydráty....
Jo a kdysi jsme s kamarádkou vařily "hrstkovou polívku", základ byl výborný vývar od její maminky, ten jsme zkazily stylem pejsek a kočička, vrazily jsme do toho lautr všechno, brambory, rýži, těstoviny, hrách, čočku, mrkev, lilek, květák, salám, vajíčko..... brrrrr. Nechtěl to ani jejich pes.
Odpovědět