27.5.2013 20:46:43 Ať
Re: Vaříte pod stanem a jak?
jezdíme každoročně.
Za svobodna bez dětí - s jednokartuší - tam stačí jeden ešus, v něm se vařilo, z něj jedlo a 2 hrnky na čaje. Všechno jsme tahali na zádech, tak to chce co nejlehčí, jídlo většinou sušené, extrudované z pytlíku - kvůli váze (žádné konzervy apod...).
S dětmi, autem - klasický dvouplotýnkový propanbutan, vaří to dobře a rychle. Nádobí ti stačí 2 hrnce různé velikosti, talíře a hrnky podle osob. Většinou vaříme z konzerv (fazole), pak rýže s konzervovanou zeleninou (rizoto), a těstoviny s něčím (špaghety,omáčky s vřeteny..., polívky z pytlíku. VŽdy, aby to netrtvalo déle než 20 minut. Pod stanem mi vaření nevadí, je to rychlé, žádné velké vyvařovaní jako doma. KDyž se nechce, vždycky se dá zajít do restauračky v kempu.
Odpovědět