17.3.2013 9:02:46 Lou+3
Re: Ve druhy tride - je nejaka divna, ma cenu zkusit psychologa
No, k tomu memu prispevku - dcera ma spatne sebeovladani,ve skole se ovlada tak uplne, ze je z ni zarazena ticha nekomunikativni holka. U lidi, co zna, je celkem sebevedoma, hlasita. Nemuze se ode mne odtrhnout, na zadny samostatny krouzek ji nemuzu dostat, protoze se drzi moji nohy a place, ze nikam sama nejde. Na oddil totalne nezrala. Takze vsechno dela solo - ma trenerku na brusleni, ucitelky na piano, zpev... to je nadsena, ale do kolektivu ji proste nemuzu dostat - i kdyz ji vsichni treba tlaci, aby sla zpivat do sboru, bruslit do oddilu a tak.
Hrozne se chova doma - snazi se panovat, ovladat sourozence - i nefer metodama, stve je mezi sebou. Vysvetluju, snazim se, nic. Kazda veci ji rozhodi a pak jeci jak 4 leta. Do povinnosti se musi nutit, vubec nechape, ze je musi delat. Snad krome hudby, co dela sama dobrovolne, ale pak se zase trapne exhibuje vsude, i kdyz je to nevhodny - proste asi jako ctyrletak.
K ty psycholozce pujdu, ale kdyz pisete dobra, jak to poznam? Kde zjistim, ktera je co zac... zadne doporuceni okolo nemam, vsichni resi jen ped psych poradnu - da se jit i tam, nebo na to jsou nejake specialni?
Odpovědět