. Líbí se mi, přitahuje mě. Špičkujeme se, srandičky, a pár narážek ohledně sexu. No a včera jsme si psali a z něj vypadlo toto ***tak jsem prostě nadrženej a psali jsme si cosi o sexu a nemůžu říct, že mě nenapadlo, jaké by to s tebou bylo, ale nerad bych tím zničil, to co nám funguje...přátelství je citlivá věc ... *** .... takže on uvažuje o sexu se mnou, ale ne o vztahu. Asi vůbec. Hlavně má za sebou loňský zklamání, chtěl žádat o ruku, to mu nevyšlo. Další vztah taky skončil před Vánocema. Takže já sice chut mám, ale nechci fungovat jako převozník atd. Na druhou stranu znám sama sebe a možná ho chci jen pro to, že je nedostupný.
), což by ve vztahu nebylo dobrý. Ale taky mě mrzí, že se o TOM bavíme předem, že to nevyplynulo nějak samo, ze situace. Před lety jsem mívala kamarády na výpomoc, ale tam to bylo opravdu jasně daný z obou stran, že nic víc nebude: pokec byl, sex byl, všechno na pohodu. Ale nevídali jsem se. S panem X jsme v kontaktu pořád, tak nevím no.
, měli jste takovýho kamaráda, kde byl nejdřív sex a pak najednou i láska, vztah?
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.