Re: Adventní kalendář bez sladkostí pro 2- a 4-leťáka
já dělám dětem každý rok, loni jsem si na to ušila a potiskla razítky s brambor pytlíčky.. a dávám tam tak různě, taky nechci aby to bylo plné sladkostí a letos to bude ještě o to horší, nejstarěší je po mononukleoze a nesmí skoro nic.. má přísnou dietu až do půlky ledna..
dětem je 10,5 a 2
dávám jim tam.. třeba pár drobných.. třeba jen tři korunky každému, malé dřevěné kolíčky (připínají si s nima diplomy na šňůru doma), žvejkačky - ne celé balení, ale prostě tři, hezkou gumu, malou vánoční ozdobu, malé razítko, rozstříhané obrázky na puzzle - nejlépe fotky.. nebo tématicky, dle věku dítěte počet dílků, malé omalovánky, třeba vánoční vytisklé na PC (pytlíčky mám malé tak 15x10cm) a tak to prostřídám, žvejky koupím třeba to 14 ks balení a mám to do tří pytlíčků, ty drobné taky dám víckrát, malou vánoční ozdobu - jako třeba jablíčko, rolničku, zvoneček.. to si děti schovávají a pak dají na stromeček a na štědrý den tam loni měly andílka - taky ozdobu - takovýho krásnýho s peříčkama.. místo křídel, koupila jsem někde v kaufu za 30Kč 4 kousky.
Odpovědět