29.12.2011 21:10:00 Hanka36
Bez přátel na silvestra (nejen)
V souvislosti s blížícím se silvestrem je mi zase smutno z toho, že nemáme takové kamarády s kterými by se dal strávit silvestr. Vím, že na diskusi níže říkáte, že je to den jako každý jiný ale i tak je mi líto být jenom doma - byť ne sama, ale s manželem, s dětmi... Jsem společenská a manžel taky a proto je nám líto, že se nám nedaří najít bližší přátele s kterými by se dalo pobýt a jet třeba na chalupu nebo na hory a to nejen na silvestra ale i jindy, jen na toho silvestra to vnímáme víc bolestněji. Dříve jsme trávili silvestry a oslavy s partou lidí, ale jsou daleko a s dětmi každý má svoje starosti a tráví silvestr sám nebo se sourozenci a vztahy ochabli. My nemáme ani jeden sourozence s kterými by jsme mohli být a trochu slavit, jedině přichází v úvahu tchánovci s kterýma já být moc nemusím. Je mi jasné, že to letos už nevyjde, ale jak jít na to, aby jsme si našli přátele, i s dětmi? Jak nebýt sám? Nebo je to některým lidem souzeno, že nemají přátele?
A jak budete trávit silvestra vy? Je tu ještě někdo komu vadí, že nemá přátele s kterými by byl na silvestra?
Odpovědět