Len, Vypravej se mi taky moc libi, ale prave se na to neda divat pres net.. podivam se na to stahovani..

Bab, ja budu mit zitra iphone 4S. No, zitra, asi v sobotu.. Mam jej taky za 35 na mesic, neomezeny internet, hlavne to volani jde taky do tech 2000 min atd.. kontrakt mam u 3. Ale, vlastne neni na me, ale na svagra, diky tomu, ze ma u te site uz jeden kontrakt, tak ten druhy (pro me) dostal zvyhodneny. Zitra by mel telefon obdrzet a zaslat via next day delivery.. musim se na nej poradne podivat, neb pristi tyden maji holky nativity play, budou tam spolu neco prednaset, tak je chci zvecnit..

Jsme hrozni, pred lety se nam rozbila kamera a nemame zadne video holek.. pritom.. zase nejsou tak nedostupne.. problem je v tom, ze ja miluju foceni, ale nataceni - neni pro me.. fotek jsme mely furu - pisu v minulem cisle, neb hard disk, na kterem byly ulozeny upad na zem a uz se neprobral a nejak se zadne firme nedari z nej neco dostat ven!!! No jo, asi neni nad dobu, kdy clovek cekal, co se mu v te vyvojce zjevi.. ted mam plne PC fotek a ani jednu vytisknutou! Moje lenost ci co..

Chtela jsem se vas zeptat, uz mate nastrojeny stromecek a vyzdobeny dum? Ja jsem zde uplne vedle z toho, ze zdejsi rodiny maji ""decs up"" uz snad od 20.11.! Kdy vy strojite a zdobite?
V CR zdobime vzdycky den pred stedrym dnem, no, to bude asi tim, ze stromky mame vzdycky zive.. kdybych jej nastrojila ted, tak mi do Vanoc opada..

I kdyz jedny Vanoce v Londyne jsme koupili stromek v Ikea a ten nam vydrzel snad do konce ledna (nechtelo se mi jej odstrojovat, byl tak pekny), a potom byl opreny do kvetna na zahrade o plot, nez se Kori odhodlal jej narezat a vyhodit

a snad do konce unora byl porad zeleny a vlastne nikdy nejak moc neopadal. Tak nevim, co to bylo za mutanta..

Mam chut na zmrzlinu!