21.11.2011 20:10:42 Delete
Re: Pamatujete si nějaký dárek k Vánocům,který Vám udělal radost, když jste byli děti?
Každý rok jsem dostala něco, co mě potěšilo, ať už jsem to čekala nebo ne. Pravidelně to byla stavebnice Monty System (auta) a Igráčci. To by mě hodně zklamalo, kdyby nebylo. Ale byly i dary jako vzduchovka nebo kolo.
S tím kolem žiju dodnes v nejistottě. Moc jsem ho chtěla a i potřebovala, dělala jsem sport a na soustředění bylo potřeba pořádné kolo, naše na to upozorňoval i trnér, takže jsem ho čekala. Jenže pod stromečkem bylo kolo a na něm cedulka se jménem mého bratra (tehdy už dospělého, který ale také kolo neměl). No já byla přesvědčená, že je to od našich jen vtip a prostě vzala kolo za své. Vůbec už si nepamatuju, co na to naši, jestli to opravdu byl vtip nebo jsem jen byla natolik přesvědčená, že je to moje, až to nějak s bráchou domluvili. Každopádně brácha pak dostal stejné kolo k narozeninám, tuším, jen mělo berany. A právě to, že to moje mělo rovná řidítka (tekrát moje podmínka), mě utvrdilo v tom, že to kolo je prostě moje

. Našich už se na to nezeptám, takže asi už navždy budu žít v nejistotě, jak to tenkrát bylo.....nějak pochybuju, že by si to brácha nebo ségra pamatovali...Mně bylo asi 10....
Odpovědět