3.10.2011 18:44:43 Kivík
Re: Kamarád se zbláznil-jak mu rozmluvit rozvod,jehož mám být příčinou?
já myslím, že pokud ho nechceš, nezbude ti, než se s ním přestat vídat. pokud ho chceš, pak do toho vztahu jdi. že se rozvede kvůli tobě není tvoje odpovědnost - on je dospělý a jestli se chce rozvést, tak se rozvede, to je jeho rozhodnutí a důvody jsou taky jeho věc - to on se zamiloval a chce se rozvádět, tys mu nápoj lásky do pití nenalila, žejo. kdyby chtěl s manželkou zůstat, zařídil by se podle toho. a že nechceš riskovat, že vztah nevyjde? to je taky jeho risk, jeho odpovědnost - ty půjdeš do toho vztahu jako do každého jiného a s tím, že buď vyjde nebo nevyjde. ale on je ten ženatý z vás dvou a musí si teda ujasnit, jestli chce riskovat že vztah nemusí vyjít. nejde říct ,, já jsem se kvůli tobě rozvedl a teď se mnou musíš zůstat i kdybys už nechtěla". to že se rozvedl, není tvoje věc, jestli chápeš jak to myslím...prostě na něm je, jak naloží se svým manželstvím a na tobě zase, jestli chceš chlapa, který se kvůli tobě bude rozvádět a nebo jestli ho nechceš, toť vše. rozmluvit mu to můžeš zkusit z pozice kamáradky (pokud ho teda nechceš), ale víc nejde udělat, to rozhodnutí je zkrátka na něm.
Odpovědět