16.8.2011 17:22:35 Sluníčková
Re: hry a stopovana pro prvnaky - oslava
Když syn v první třídě slavil své sedmé narozeniny, bylo to také poprvé s kamarády... byli u nás od dvou odpoledne a v devět večer nechtěli domů...
napíšu ti, jak to bylo postupně....
1. oběd - řízek a salát
2. popřáli mu a rozbalili dárečky
3. šlo se na zahradu, kde byli lampiony atd... já mu udělala dort a děti ho jedli...
4. vymysleli jsme s manželem asi 15 úkolů a ten šel před námi asi půl hodiny do lesa a dělat šipky a věšel po stromech fáborky a schovával lístečky s úkoly, já šla s dětmi za ním a ty je plnily, na konci je čekal poklad - v krabici čokolády, bombony...
5. po cestě domů nás zastavil můj tatínek - vášnivý sběratel letadýlek, tak vzal jedno s rozpětím 1,5 metru na dálkové ovládání a ukázal dětem, jak lítá - kluci křičeli radostí...
6. pak jsme na zahradě opekli špekáčky
7. měla jsem nachystané hádanky - asi 20 a kdo ji uhodl dostal čokoládovou minci
8. pak jsme vypustili lampiony štěstí
9. zakončení kolem deváté večer bylo malým ohňostrojem
děcka o tom mluvily ještě za měsíc, že to byla super oslava... na brambůrky atd si ani nevzpomněly a navíc ani nebylo kdy....
držím palce, ať se Vaše oslava vydaří jak ta naše...
poznámka: už jsme s manželem přemýšleli, co uděláme příště, jelikož se nás synovi kamarádi pořád ptají co za rok bude... tak nevím.....
Odpovědět