| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

16.8.2011 16:46:14 karamellka

Oslava 6. narozenin - hry a úkoly

Prosím o pomoc všechny kreativní a nápadité zkušené matky! Čeká mě příprava oslav 6. narozenin dcery - v podstatě první, dříve jsme zvali pouze rodinu, takže mám celkem trému. Hlavně proto, že žijeme v zahraničí v mezinárodní komunitě a matky jsou ženy v domácnosti, takže oslavy bývají příležitost předvést, jak dokonalé matky jsou ~a~. Ani ne tak v materiálním slova smyslu, i když i takové se najdou, ale spíš v tom kreativním. Já na to absolutně nemám buňky a navíc za mého dětství se nic takového nepěstovalo, takže inspirace veškerá žádná. Pozvánku nějakou spatlám i občerstvení, dárečky jsem nakoupila, jde mi hlavně o program. Potřebuju, aby byl OK pro kluky i holky (tak 7-8 dětí), 5-7mi leté, srozumitelné pro cizince, ale přitom něco "echt" českého, co neznají. tak na 2,5 hodiny. Máme malý domek, tak bych je potřebovala aspoň na polovinu doby vystrnadit ven.
Moje představa: výroba čepiček (je to moc infantilní pro tento věk?), obrázky (mám foufací fixy a šablony), zdobení se (barvy na obličej a tetovací tužky). Dort, přání. Venku stopovaná/lov pokladu. Klasické šipky a schované dopisy s úkoly. A tady jsem v koncích~7~! Prosím, poraďte nějaké zajímavé/vtipné úkoly pro tento věk! Cokoli - hádanky, sportovní...
Výběr pokladu, občerstvení + pár drobných her do zálohy kdyby zbyl čas. Napadá mě namotávání bonbonu na niti na jazyk a toť vše ~d~ . Ještě si říkám, jestli to celé nějak tematicky pojmout. Na okraj - dceru zapojit nemůžu, jednak má AS, takže je mimoň a taky kvůli překvápku. Za všechny nápady budu MOC vděčná!!!~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Oslava 6. narozenin - hry a úkoly karamellka 16.8.2011 16:46
*Re: hry a stopovana pro prvnaky - osla... MarkétaP + 4 dcerky 16.8.2011 16:55
**Re: hry a stopovana pro prvnaky - os... Sluníčková 16.8.2011 17:23
*Re: hry a stopovana pro prvnaky - osla... Anicol 16.8.2011 17:20
*Re: hry a stopovana pro prvnaky - osla... Sluníčková 16.8.2011 17:22
*Re: hry a stopovana pro prvnaky - osla... Zazi (1+1+1) 16.8.2011 21:26
**Re: hry a stopovana pro prvnaky - os... karamellka 17.8.2011 2:15
*Re: hry a stopovana pro prvnaky - osla... Anicol 17.8.2011 10:24

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.