Re: Zlobive nastavajici maminky
aido + 4 - moje mamka kouřila, když se mnou byla těhotná, zjistila to až ve 3m a kouřit přestala, nicméně já mám celoživotní potíže - jako dítě jsem bývala hodně často a hodně nemocná, momentálně mám 15 let zjištěné astma a alergie na kde co.. mamka si to vyčítá dodnes.. já jí to nevyčítala nikdy, ač mi to život komplikuje a co považuji za horší, komplikuje to život i mým třem dětem.. protože lecco bohužel zdědily.
Jinak jsem toho názoru, at si každý hulí jak chce, když to nehulí pod nos mým dětem...
loni na koupáku už byl manžel drsný, kouřit se tam nesmělo a vedle nás - my tam měli tři děti - z toho jedno novorozeně, jedno tříleté a jedno 8mi leté, se vyvalily tři ženský - s mimčem asi 5m, s klučíkem asi 2roky a třetí byla bez dětí.. ty dětné tam začaly dětem podkuřovat a na nás to šlo.. manžel je odkázal do patřičných mezí, v celém areálu je pouze jedno vyhrazené místo na hulení, tak aby si tam odkráčely, že když to hulí pod nos svým dětem a nevadí jim to, tak je to jejich problém, ale našim že to pod nos teda opravdu hulit nebudou.
Mělas vidět ty dotčené výrazy.. ale osobně toto nechápu...
Odpovědět